Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Статті

Вінницьке передвиборче вариво та владні адепти

Вінницьке передвиборче вариво та владні адепти - Корупціонер в Україні
113030
Місяць тому ми інформували громадськість щодо подій у Вінниці. У статті Вінниця — безпечне та комфортне місто ми розповіли про події які були продовженням конфлікту який стався на початку серпня цього року у місцевому закладі Європа. Проаналізував ситуацію та зібрав достатньо матеріалів, ми дійшли до висновків, що передвиборчі перегони у Вінниці почалися. Потім ми побували у містечку Браїлів, де найшли також цьому підтвердження, про що розповіли у відео-сюжеті Прибрати резидента. Також щодо питань безпеки міста та роботи держустанов нам безпосередньо повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, надавши інтерв’ю.

На питання які пов’язані з протидією корупції губернатор відповів многозначна, але нещодавно на своїй сторінці у Фейсбуці він повідомив про пропозицію йому хабаря від керівника облавтодору у розмірі 4,2 млн грн за вирішення питання з боргом перед комерційними структурами та плідну співпрацю з НАБУ та СБУ, щодо протидії таким ганебним проявам.

А слідом на другий день у телеграм каналі Жмеренський Пегас з’являється альтернативне повідомлення щодо спецоперації по затриманню керівника облавтодору з хабарем.
Робити висновки можливо занадто рано, але у той же час на інформаційному ресурсі Вінниці Vinnytsianews та на youtube каналі блогера Yurii Basiuk, з’являється обурлива інформація щодо використання госпіталю ветеранів війни як філіал СІЗО для бандитів. та розповсюджується далі такими як 33kanal.
Так як ми вже у своїх публікаціях та відеосюжетах розповідали про фігуранта цієї інформації «кримінального авторитета» Руслана Кушниренко і з’ясували що події у ресторані Європа та їх наслідки мають дуже далеке відношення до криміналу, а більш стосувалися майбутніх виборів, прийняли рішення звернути більш уваги до джерел нагнітання обуреності громади.
Як розповідає Vinnytsianews на своїй сторінці у Facebook вінничанка Вікторія написала обурливий пост : «Недавно была свидетелем наглого поведения одного так называемого авторитета, которого зовут «Дыня». В чем он авторитет, я не знаю. Чтобы он помогал нашим военным, вдовам, детям-сиротам, я такого не слышала. Но слышала, что его вместе с еще одним принимал КОРД в центре города и знаю, что оба сидят в СИЗО. Так вот!!! Объясните мне, что это??? Я пришла к мужу в госпиталь ветеранов войны. Меня не пустили. Короновирус. Ну понятно! Но вижу, как свободно ходит довольно знакомый человек. Мало того, еще и с охраной»
З коментарів цього посту можна зробити висновки, що відношення до цієї події у суспільстві неоднозначне.
Нам стало цікаво що це за дівчина яка приходила до чоловіка у шпиталь і там побачила зухвалого «кримінального авторитета», зі статусом сімейне положення на своїй сторінці у Facebook - все складно. Перше що кинулось у очі, це начебто особисті фотографії, які у коментарях мають лайки та захоплення, чомусь якщо вдивитися уважно мають відношення до різних дівчат. Після деяких пошуків у всесвітній мережі. Ми зясували що начебто особисті фотографії Вікторії Андерсон, зовсім ні особисті, а узяті у своїй більшості з російських сайтів , таких наприклад як:
Daily Карелия, Top-antropos (Самые красивые черкешенки, кабардинки, адыгейки), m.prikol.bigmir.net, senisevirem.az, pinterest.ie, kazakbol.com(Девушка из Чечни)
З таких обставин маємо робити відповідні висновки, під ніком Вікторії Андерсон, ховається звичайний бот, але ми також звернули окрему увагу на те що Вікторію особисто знає керівник відділу допомоги АТО Вінницької ОДА Андрій Грачов, про що він впевнено стверджує у коментарях до посту Вікторії Андерсон.
Якщо Андрій Грачов особисто знає бота, тоді все складається, усі пазли.
Для того щоб створити негативне ставлення громадськості до дій тих чи інших державних установ, у нашому випадку
Пенітенціарна служба підпадає під роздачу, достатньо надавити на болючий мозоль, що було зроблено інформацією у Facebook на особистій сторінці бота Вікторії Андерсон. А поліція під керівництвом Івана Іщенко все це схавала, чи можливо це його партія яку він далі розігрує у продовження «Європейського» інциденту? Збіг? Не думаємо.
А далі по налагодженій схемі, місцеві блогери та інтернет видання, розхитують резонансну подію.
Відповідно до Андрія Грачова, багато розповідати не потрібно, так як ця людина відома усій країні, починаючи з 2015 року по його зверненню до головнокомандуючого та останніми закликами до Олександра Усика. Час іде люди змінюються, а можливо люди просто перестають приховувати свої погляди чи принципи.
Щодо Андрія Грачова, у довільній формі на сторінці Вінниця Корупційна на Facebook у липні цього року було розказано, про його шлях на посаді держслужбовця, чому послідкувало жваве обговорення у коментарях.
Ми бачимо на прикладі Вінниці, що влада намагається усіма можливостями розхитати і так нестабільну ситуацію у державі, пов’язану з відношенням громадськості до тих чи інших політичних сил, створюючи руками своїх адептів штучні місцеві катаклізми, зіштовхуючи українців один з одним.
У наш час українці повинні бути дуже пильними щодо інформації, яка з’являється у ЗМІ та намагатися перевіряти та аналізувати її.
#Вінниця #СергійБорзов #ІванІщенко #АндрійГрачов #Вибори

AlertsSich

Поділиться в соціальних мережах: