Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

ДБР відносно голови Чернігівської ОДА та його спільника за шахрайство у 160 тис. доларів США спрямували обвинувальний акт до суду

ДБР відносно голови Чернігівської ОДА та його спільника за шахрайство у 160 тис. доларів США спрямували обвинувальний акт до суду - Корупціонер в Україні
13800
ДБР під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури закінчило розслідування відносно колишнього заступника голови Чернігівської ОДА та його спільника, стосовно шахрайства та спрямували обвинувальний акт до суду.

Слідством було встановлено, що заступник голови Чернігівської ОДА та його спільник використали шахрайську схему для виманювання грошей під час відкритих торгів з продажу готельного комплексу «Слов’янський».

Зацікавленій особі претендента на купівлю готельного комплексу «Слов’янський», спільник заступника голови Чернігівської ОДА, який представився керівником цього готелю запропонував за гарантовану перемогу у конкурсі за суттєво нижчою ціною. За цю послугу було запропоновано заплатити 160 тис. доларів США, внаслідок чого буде забезпечена відсутність конкурентів у конкурсі, що гарантує заступник голови адміністрації. Під час отримання коштів у червні цього року оперативники ДБР затримали спільника голови Чернігівської ОДА.

Спільнику та голові Чернігівської ОДА інкримінують заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 190 КК України). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.


#ДБР #КиївськаМіськаПрокуратура #ЧернігівськаОДА #шахрайство #корупція
Поділиться в соціальних мережах: