Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Київщині на лаві підсудних опиниться посадовець Ірпінської міськради за одержання хабаря в 28 тис. грн

На Київщині на лаві підсудних опиниться посадовець Ірпінської міськради за одержання хабаря в 28 тис. грн - Корупціонер в Україні
16080
Завершене досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо керівника підрозділу містобудування та архітектури Ірпінської міської ради Київської області, який вимагав та отримав хабар у 28 тис. грн за видачу дозвільних документів на право розміщення зовнішньої реклами на території міста.

Ще в лютому 2021 року Нацполіція під час отримання неправомірної вигоди затримали одного з керівників відділу містобудування та архітектури Ірпінської міськради. Хабарник за 28 тис. грн обіцяв представнику комерційної фірми підготувати та видати дозволи на право розміщення зовнішніх рекламних носіїв на території міста Ірпінь Київської області.

Підозрюваному інкримінують дії за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної службовою особою, поєднаної з вимаганням).   Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду.

Рекламний ринок столиці значно більший, корупційні розцінки теж завеликі, але правоохоронцям столиці «нема часу» на викриття корупції в КМДА хоча достатньо звернутись до відповідних журналістських розслідувань. Може хоч РНБОУ займеться нарешті «Кличко-мафією», це теж безпека держави.


#Нацполіція #Ірпінськаміськрада #корупція #хабар
Поділиться в соціальних мережах: