Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На облаштуванні військового полігону «Широкий лан» ділки з ЗСУ «заробили» понад 37 млн. грн

На облаштуванні військового полігону «Широкий лан»  ділки з ЗСУ «заробили» понад 37 млн. грн - Корупціонер в Україні
20960
Викрита ще одна корупційна схема при облаштуванні для військовослужбовців ЗСУ польового табору «Широкий лан» у с. Улянівка, що на Миколаївщині. НАБУ повідомлено про підозру 3 колишнім посадовцям ЗСУ та 2 представникам приватного товариства, які завдали державі збитків на суму понад 37 млн. гривень під час облаштування військового полігону «Широкий лан».

Було встановлено, що у 2017-2018 роках у злочинну групу об’єднались - начальник Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ, начальник Управління будівництва, реконструкції та капітального ремонту військових об’єктів Головного КЕУ ЗСУ та начальник відділу технічного нагляду за будівництвом Головного КЕУ ЗСУ, залучивши представників приватного товариства (директора та його власника), за допомогою яких організували «прийом робіт та послуг» з облаштування польового табору «Широкий лан». Незважаючи на те, що роботи з облаштування польового табору фактично не були виконані, посадовці ЗСУ все ж перерахували кошти на рахунки компанії. Тим самим, за результатами аудиту державі було завдано збитків на суму понад 37 млн. гривень.

Це ті обіцянки попереднього Президента забезпечити умови проживання військових за стандартами НАТО.

Багато обіцянок було «виконано», розгрібати та розгрібати. В таких випадках потрібно судити, як за військові злочини та притягати за держзраду.

#НАБУ #ЗСУ #корупція #ШирокийЛан
Поділиться в соціальних мережах: