Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Сумщині на хабарі 5 тис. доларів США за постачання води з артезіанської свердловини затримали начальника підрозділу теруправління філії «Укрзалізниці»

На Сумщині на хабарі 5 тис. доларів США за постачання води з артезіанської свердловини затримали начальника підрозділу теруправління філії «Укрзалізниці» - Корупціонер в Україні
16970
Оперативники управління стратегічних розслідувань у Сумській області спільно зі слідчими Конотопського районного відділу Нацполіції затримали в своєму службовому кабінеті начальника підрозділу теруправління філії «Укрзалізниці»  під час отримання хабаря в сумі 5 тис. доларів США.

Слідством встановлено, що за гроші посадовець обіцяв підприємцю укласти з ним договір на постачання води з артезіанської свердловини, яка перебуває у користуванні управління філії «Укрзалізниці».

Фігуранту справи інкримінують дії за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди), за цією статтею йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Ще один епізод злочинної діяльності корупційного спруту, який пронизав Укрзалізницю з верху до низу. Журнал вже знайомив читачів з серією журналістських розслідувань про корупцію на Укрзалізниці (серія статей «Залізничні хроніки»).


#Нацполіція #Укрзалізниця #корупція #хабар
Поділиться в соціальних мережах: