Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Волині затримали на хабарі двох високопосадовців Держекоінспекції

На Волині затримали на хабарі двох високопосадовців Держекоінспекції - Корупціонер в Україні
17340
ДБР (теруправління в м. Львові) спільно з СБУ затримали двох начальників відділів Державної екологічної інспекції (Держекоінспекція) у Волинській області після отримання хабаря в розмірі тисяча доларів США за зменшення штрафних санкцій.

За даними слідства, посадовці Держекоінспекції вимагали від підприємця неправомірну вигоду в сумі 1000 доларів США за зменшення штрафних санкцій, які накладені на підприємство внаслідок наднормових викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря зі стаціонарних джерел викидів, що є на підприємстві.

Фігурантам справи інкримінують дії за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди), санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Не дивно, що потім громадяни скаржаться на погане самопочуття та звідки беруться хронічні хвороби у дітей. І зараз неважливо, де димлять труби, а чому не приймаються жорсткі вимоги для тих хто забруднює навколишнє середовище. Так сталося, що «наші» корупціонери своєю жадібністю сприяють погіршенню клімату на планеті.


#ДБР #СБУ
#Держекоінспекція
#ВолинськаОбласть
#корупція
Поділиться в соціальних мережах: