Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Оскарження ряду Постанов Кабінету Міністрів України, якими установлено протиправний карантин в Україні

Оскарження ряду Постанов Кабінету Міністрів України, якими установлено протиправний карантин в Україні - Корупціонер в Україні
24040
19 січня 2021 року в Окружному адміністративному суді м. Києва (ОАСК) відбулося перше підготовче судове засідання по справі ЄУН №640/27893/20 щодо оскарження ряду Постанов Кабінету Міністрів України (КМУ), якими установлено протиправний карантин в Україні.

Результати проведення підготовчого судового засідання:

1.  Задоволення клопотання про представництво інтересів позивача осіб в немалозначній судовій справі – без довіреності та без договору про надання правничої професійної допомоги (Криворучко Л.С., Новікова С.Л., Акулова В.В., Філіпенко С.В., Комара Е.Л.) – відповідно не до вимог КАС України, а відповідно до норми прямої дії вимог статті 55 Конституції України та частини 2 статті 47 Хартії Європейського Союзу про основні права від 07 грудня 2000 року.

2. Задоволення клопотання журналістів Всеукраїнського журналу «Корупціонер в Україні»  про  пряму трансляцію судових засідань по справі ЄУН № 640/27893/20 на офіційному Youtube-каналі «Судова влада». Представник КМУ категорично заперечувала щодо задоволення клопотання про трансляцію судових засідань в прямому ефірі на офіційному Youtube-каналі «Судова влада» по даній судовій справі щодо незаконності установлення карантину в Україні.  Суд відхилив доводи представника КМУ.

3.  Задоволено клопотання про залучення третьої особи МОЗ України на стороні КМУ.

В підготовчому судовому засіданні оголошено перерву. Наступна дата буде повідомлена додатково.

Трансляція судового процесу по справі ЄУН № 640/27893/20 дозволить кожному громадянину України  ознайомитися з правової позицією кожної сторони, оцінити доводи та докази на підтвердження правової позиції кожної сторони та зрозуміти – неправомірність установлення карантину в Україні як грубе порушення Конституційних прав громадян України .


Захищайте свої права !  Закон Переможе !


#Карантин #КМУ #МОЗ #ОАСК
Поділиться в соціальних мережах: