Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Ще один керівник військкомату погорів на хабарі за визнання непридатним для військової служби – цього разу на Тернопільщині

Ще один керівник військкомату погорів на хабарі за визнання непридатним для військової служби – цього разу на Тернопільщині - Корупціонер в Україні
17950
У Тернопільській області Нацполіція затримала заступника комісара районного Військкомату під час отримання хабаря в сумі 1,5 тис. доларів США.

Військовослужбовець вимагав неправомірну вигоду від місцевого мешканця за «обіцянку» допомогти з ухиленням від проходження військової служби та визнанням чоловіка непридатним для неї.

Хабарника звинувачують за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди), за цією статтею йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Про жадібність хабарників у погонах журнал вже інформував читачів, при цьому географія злочинів по всій країні. Звертає на себе увагу однаковий розмір «послуги» військкоматів. Може час притягувати злочинців у погонах ще й за держзраду, так як країна в стані війни.


#Нацполіція #Військкомат #корупція #хабар
Поділиться в соціальних мережах: