Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Суддя Дніпровського районного суду м. Києва Віктор Гончарук виніс рішення яким скасував рішення апеляційної інстанції

Суддя Дніпровського районного суду м. Києва Віктор Гончарук виніс рішення яким скасував рішення апеляційної інстанції - Корупціонер в Україні
18400
В провадженні судді Дніпровського районного суду міста Києва Віктора Гончарука з жовтня 2016 року перебуває цивільна справа №755/15406/16-ц за позовом юридичної  особи ТОВ «КВВФ «Сапсан», яка припинена ще у 2018 році.

Суддя Дніпровського районного суду міста Києва Віктор Гончарук свідомо та протиправно намагається втретє розглянути спір щодо визнання недійсним договору іпотеки щодо спірного нерухомого майна у вигляді Торгівельного комплексу, незважаючи на те, що рішеннями судів у інших справах, ініційованих Мельниковим Д.Е., як учасником ТОВ «Сапсан-СП» та ТОВ «КВВФ «Сапсан», що набрали законної сили, у задоволенні вимог про визнання недійсними договорів відмовлено, а правомірність згаданих договорів підтверджена.

Наразі, суддя Віктор Гончарук всіляким чином затягує розгляд справи в інтересах третіх осіб, що мають сталі зв’язки в правоохоронних органах, виносячи раз за разом ухвали про зупинення провадження у справі.

Так, ухвалою судді Дніпровського районного суду Віктора Гончарука від 28 січня 2021 року провадження у справі №755/15406/16-ц було протиправно зупинене до набрання законної сили рішення Господарського суду міста Києва по справі №910/15221/19.

Постановою Київського апеляційного суду від 11 березня 2021 року ухвалу Дніпровського районного суду від 28 січня 2021 року в частині зупинення провадження у справі скасовано, а справу направлено для продовження розгляду до суду першої інстанції.

В судовому засіданні Дніпровського районного суду м. Києва, що відбулося 17.11.2021, представником відповідачів законних власників, оголошено клопотання про закриття провадження по справі, обґрунтовуючи свою позицію посиланням на вимоги ч.7 ст.255 ЦПК України, а саме у зв`язку з тим, що юридичну особу ТОВ «КВВФ «Сапсан», яка є позивачем по справі припинено. Позовні вимоги ніхто не підтримує, в судові засідання представники Позивача не з’являються, що само собою є підставою для закриття провадження у справі.

Але незважаючи на всі ці обставини суддя Віктор Гончарук в чергове відмовляє у задоволенні клопотання представника законних власників про закриття провадження та зупиняє провадження по справі, виносячи нічим не вмотивовану ухвалу.



Таким чином маємо ситуацію коли суддя першої інстанції своїм рішення скасовує рішення апеляційної інстанції, яке набрало законної сили. І з саме цього починається правовий нігілізм в Україні, коли відбувається нехтування Конституцією, законами, що в результаті приводить до недовіри до влади в цілому, а українці котрі мали б жити за законом, які самі створили, і як це відбувається в цивілізованих країнах, вимушені жити за законами природного відбору, тобто законом тваринного світу, де, як відомо, виживає сильніший…..


#ДніпровськийРайоннийСудКиєва #суддяВікторГончарук #КиївськийАпеляційнийСуд #корупція
Поділиться в соціальних мережах: