Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Сутенер з СБУ спіткнувся через ДБР

Сутенер з СБУ спіткнувся через ДБР - Корупціонер в Україні
24420
Мабуть обмеження зарплат у 47 тис. грн. «змусило» шукати додатковий заробіток співробітнику СБУ. ДБР-івцями був затриманий співробітник Центрального апарату СБУ, який «підробляв» сутенерством.

За інформацією слідства, співробітник СБУ систематично вимагав гроші від жінок, які надають інтимні послуги, в якості плати за «кришу», одночасно він забезпечував їх рекламою на сайтах знайомств, за що теж отримував від них грошову винагороду.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчинення кримінальних правопорушень за ч. 2 ст. 303 та ч. 2 ст. 369-2 КК України, а саме зловживанні впливом та сутенерстві. Вирішується питання обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. У разі доведення вини йому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 4 до 7 років.

Не тільки високопосадовці бідкаються на «низьку» заробітну плату, інші шукають спосіб «підробити за фахом». А як бути з використання службового положення? Чи жінки велись на його зовнішність та чарівність.

#СБУ #ДБР #сутенерство
Поділиться в соціальних мережах: