Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

У столиці знов «відзначились» комунальники, цього разу на майже 2 млн. гривень бюджетних коштів

У столиці знов «відзначились» комунальники, цього разу на майже 2 млн. гривень бюджетних коштів - Корупціонер в Україні
12600
У Києві Нацполіція викрила комунальників, які на ремонтах покрівель та під’їздів будинків у Дніпровському районі «заробили» майже 2 млн. грн.

Слідством було встановлено, що протягом листопада-грудня 2020 року комунальні підприємства уклали договори з підрядними установами на проведення ремонтів будинків у Дніпровському районі столиці. Загальна вартість ремонту становила майже 5 млн. гривень. Але фактично роботи не були виконані в повному обсязі, а 2 млн. гривень бюджетних коштів фігуранти справи привласнили собі.

Комунальників звинувачують за ч. 3, 4, 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; службове підроблення), за що їм світить до дванадцяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці з’ясовують причетність інших службових осіб до цієї оборудки.

Кличко-мафія напевно вже стільки розпилила бюджетних коштів, що настав час будувати собі пам’ятники, наприклад мавзолей жадібності десь у середмісті. Янукович залишив музей свого імені, може й Кличку пора щось побудувати щоб був наглядний приклад корумпованості столичних чиновників. Лише виявлені нещодавно розкрадання бюджету вражають, скільки за ці гроші можна було замінити ліфтів чи напевно можна було побудувати метро на Троєщину.


#Нацполіція #комунальнепідприємства #ДніпровськийрайонКмєва #корупція
Поділиться в соціальних мережах: