Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Статті

Хто підставляє Національні Дружини?

Хто підставляє Нац Дружини?
80850
Ситуація з силовими угрупованнями в Україні на сьогоднішній час склалося доже складна. Перерахувати кількість таких угруповань дуже складно. Приналежність таких угруповань до тих чи інших структур та осіб у своїй більшості очевидна. На протезі останніх чотирьох років ми бачимо на екранах телевізорів, читаємо у стрічці новин у соцмережах та інформаційних ресурсах, про чергове рейдерське захоплення. Захоплюються підприємства, торгівельні центри, офісні приміщення, фермерські господарства та усе що коштує чи приносе гроші. У одних угрупованнях ми бачимо атошників які не знаходять можливості реалізувати свій потенціал у мирному житті, у других ми бачимо спортсменів яких громадськість принизливо називає ТІТУШКАМИ. Також останнім часом почали з’являтися угруповання молоді які себе позиціонують патріотично налаштованими захищати країну, громадськість, відстоювати законність в державних установах та судах. Ми маємо сказати останнім ТАК РЕСПЕКТ і УВАЖУХА, юні хлопці роблять гарні справи. Але не поспішаємо, емоції залишаємо на стороні та намагаємось з холодною головою робити вірні висновки.
Нещодавно ми бачили баталії на столичних Осокорках за Екопарк, де хлопці з організації Національні Дружини підтримали та стали на захист громади від забудовника Банка «Аркада».



Також ми бачимо як ті ж самі хлопці відновлюють громадський порядок, прогнавши з-під Солом’янського районного суду у Києві найнятих тітушок для підтримки одеського міського голови Труханова.



Молодці, громадськість задоволена.
Раптом не сподіванка. Друга половина дня 10 грудня 2018 року Торгівельний дім «Дарниця», що по вул. Харківське шосе 144, захоплення приміщень силами Національних Дружин, тими ж хлопцями які були на Осокорках та Солом’янського районного суду Києва. Що вони там роблять?



Згадаємо історію та хроніки останніх подій навколо цього Торгового Дому. На прикінці 2016 року група спортсменів у народі група ТІТУШОК на чолі Дмитра Лінько, його помічника Михайлом Помогайбоза підтримкою голови Дарницької організації “Радикальної партії” Олексієм Кошевцемздійснили спробу захоплення та віджиму ТД «Дарниця» розраховуючи на підроблені документи. Але ж, вийшло не вдало, після чого були суди, які один за одним виносили рішення не на користь  Лінько та Ко.



Отже наступає червень 2017 року та у ТД «Дарниця» з’являються знову ТІТУШКИ і знову з тими ж документами, мабуть тільки у новій редакції. Тільки очільником на цей раз був вже ні Д. Лінько, а срібний призер чемпіонату Європи та майстер спорту України міжнародного класу Костянтин Стрижак. Мабуть Дима Лінько смикнув, щоб заробити на підроблених документах, можливо не тільки ризикуючи самому, а ще знайти когось хто дуже хоче гроші но не дуже хоче думати. Спихнути за гроші чи на якісь умовах ці документи, щоправда не вказавши що вони підробленні. Результат був прогнозованим, Костя Стрижак і Ко зазнали фіаско. Про ці події писали дуже багато та з різних сторін, так на приклад свою точку зору визначив інформаційний ресурс rating.net.ua у статті «Бенефіс полковника Чернишева».



І ось 10 грудня 2018 року, знову ТД «Дарниця», адвокати, документи, представники сторони яка претендує на власність Торгового дому, але ТІТУШОК немає, атошників теж немає, і ми бачимо хлопців в уніформі Національні Дружини, яких очолює  один з керівників "Азову" - Сергій Коротких, (він же "Боцман"). Подальші події не дуже відрізнялися від попередніх, тільки додалось згуртованість юнаків та юнацька відчайдушність у спілкуванні з правоохоронцями.



Виникає два важливих запитання:
Перше. Хто і навіщо намагається підставити під негативне ставлення Національні Дружини?
Друге. Як держава буде контролювати такі угруповання та організації у конституційному і законодавчому полі, чи вони вже всі кимось контролюються, а ці події тільки тренування?

Агов! Аваков
Агов! Грицак
 

AlertsSich

Поділиться в соціальних мережах: