Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Статті

Йшли до ринку, а прийшли до базару! Частина друга. «Слуги народу»

Корупціонер в Україні всеукраїнський журнал
46970
Окремо пропонуємо поглянути, як відбувалась підготовка та розгляд проекту рішення Київської міської ради «Про передачу земельних ділянок приватному акціонерному товариству «Дніпровський ринок» для обслуговування та експлуатації ринкового комплексу на вул. Попудренка, 5 у Дніпровському районі м. Києва» (ПР-8373 від 15.01.2016, кадастрова справа Щ-1082) в комісіях Київради.
Кияни вважають, що Постійна комісія Київради з питань екологічної політики зобов’язана захищати інтереси громади мати зелене місто, але ми обирали не тих «слуг народу». Достатньо подивитись на протоколи засідань Комісії з цього питання та стає зрозуміло, що наполегливість окремих депутатів Київради дозволяє приймати рішення, які суперечать чинному законодавству. (Протоколи Комісії з екологічної політики)






Звертаємо увагу на те, що правовий висновок Управління правового забезпечення діяльності Київської міської ради від 05.05.2016 № 08/230-890 був негативний, тобто власна юридична служба попереджала, що зазначений проект рішення Київради не відповідає вимогам законодавства. Але це не завадило Постійній комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування ігнорувати зауваження, викладені у правовому висновку, банально для його врахування просто «не вистачило» голосів.
Передбачувано цей проект розглядався Постійною комісією Київради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики. (Протокол 8 Комісії з торгівлі)


Підсумовуючи, знову попереджаємо вибирати «слуг народу» необхідно за ділами, а не за словами. (далі буде)
Поділиться в соціальних мережах: