Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Статті

В Одеській області чиновники Дальницької сільради хочуть дорогий автомобіль

Корупціонер в Україні всеукраїнський журнал
34880
Сільрада Овідіопольського району Одеської області не залишає надії поповнити свій автопарк новим кросовером. Сільрада вже в четвертий раз за цей рік оголошує торги на покупку автомобіля Hyundai Santa FE DM 2.2 CRDi AТ (або його еквівалента).
 
На перших торгах свою пропозицію представив тільки один учасник, тому торги з очікуваною вартістю 950 000 гривен не відбулися.
Під час другої спроби провести торги, очікувану вартість замовник збільшив до 1050 000 гривень. Втім, аукціон хоч і відбувся, проте угода з переможцем було розірвано менш ніж через два тижні після його укладення.
Треті торги були скасовані, а в якості причини зазначено «перенесення». Тут, також, очікувана вартість придбання автомобіля становила 1050 000 гривень.
Четверті ж торги відбулися 10 травня. Очікувану вартість обмежили 990 тисячами гривень. За результатами аукціону, найменше цінова пропозиція в 906 300,00 грн запропонувало Дочірнє підприємство «Автотрейдинг - Одеса», бенефіціаром якого є Боярин Олег Петрович. Що ж, незабаром керівники Дальницької сільради їздитимуть на авто представницького класу за ціною гарної квартири в Одесі.


Нагадаємо, що близько місяця тому в бажанні поповнити автопарк елітними автомобілями загальною вартістю понад 4 мільйони гривень викрили Департамент міського господарства Одеської міської ради. Втім закупівлю було скасовано внаслідок обурення активістів.
 
Поділиться в соціальних мережах: