Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

1,8 млн. грн не задекларував екс-посадовець Держрибагенства

1,8 млн. грн не задекларував екс-посадовець Держрибагенства - Корупціонер в Україні
22700
Цими днями НАБУ та САП спромоглись повідомити про підозру у декларуванні завідомо недостовірних відомостей екс-першому заступнику голови Держрибагенства  за 2016, 2017 та частину 2018 року (ст. 366-1 КК України).

Як вважають слідчі, екс-заступник Володимир Фалей у деклараціях не зазначив відомості про наявні у нього фінансові зобов’язання на загальну суму, що перевищує 1,8 млн грн. Якась магічна сума для хабарників високопосадовців (може краще вказувати в доларах США чи умовних одиницях, як звичайно розраховуються хабарники).

Звертаємо увагу, що досудове розслідування цих фактів детективи НАБУ проводять із жовтня 2019 року, тобто більше ніж півроку, на нашу думку, ці перевірки відносяться до повноважень НАЗК. При цьому, НАБУ нагадує про презумпцію невинуватості громадян за статтею 62 Конституції України. Щоб потім розвести руки та сказати – ми не винуваті, це суд не покарав злочинця, а ми свою зарплатню (чималеньку) відпрацьовуємо. Вже не один рік «працює» НАБУ та САП, але результати лише на папері та у звітах.

#НАБУ #САП #Держрибагенство
Поділиться в соціальних мережах: