Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

ДБР затримало співробітника ДМСУ який продавав паспорти громадянина України іноземцям

ДБР затримало співробітника ДМСУ який продавав паспорти громадянина України іноземцям - Корупіонер в Україні
16680
ДБР під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури затримано співробітника ГУ ДМСУ у Львівській області під час отримання неправомірної вигоди за виготовлений паспорт громадянина України у розмірі 12 тис дол США.

Слідчим встановлено, що співробітник ГУ ДМСУ у Львівській області організував виготовлення іноземцям паспортів громадян України з можливістю виїзду за кордон на постійній основі. Таким чином посадовець завдяки цій корупційній схемі здійснював незаконну легалізацію нерезидентів України, на її території. Паспорт громадянина України виготовлявся на підставну особу з фотографією замовника, за що співробітник ГУ ДМСУ у Львівській області, отримував неправомірну вигоду у суммі 12 тис дол США.

Співробітника ГУ ДМСУ у Львівській області  затримано в порядку ст. 208 КПК України під час отримання частини неправомірної вигоди у розмірі 2 тис дол США.

На даний час  проводяться слідчі дії, вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру у прийнятті пропозиції, обіцянки або одержанні неправомірної вигоди службовою особою за ст. 368 КК України. Встановлюються інші учасники злочину.
 

#ДБР #ЛьвівськаОбласнаПрокуратура #ДМСУ #паспортгромадянинаУкраїни #корупція
Поділиться в соціальних мережах: