Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

ГОУ ДБР повідомило про підозру начальнику військового представництва МОУ у справі катерів «Кентавр»

ГОУ ДБР повідомило про підозру начальнику військового представництва МОУ у справі катерів «Кентавр» - Корупціонер в Україні
13700
ДБР за процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора повідомили про підозру колишньому начальнику військового представництва МОУ у справі щодо постачання техніки до ЗСУ.

Слідством було встановлено, що начальником військового представництва МОУ у змові з керівництвом ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» були підроблені документи, згідно яких було здійснено випробування ходових характеристик десантних катерів «Кентавр», що дало підстави для завершення остаточних робіт з побудови. Невідповідальність проєкту  вимогам замовника - МОУ, а саме показників водотоннажності, осадки, максимальної швидкості ходу та висоти надводного борту Начальник військового представництва МОУ знав. Ці невідповідності були результатом помилок при розробці проєкту ПрАТ «Заводом «Кузня на Рибальському».

Начальник військового представництва МОУ за ч. 4 ст. 426-1 ККУ у перевищенні військовою службовою особою влади та службових повноважень, в умовах особливого періоду, що спричинило тяжкі наслідки та за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 ККУ у складанні та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, вчинених за попередньою змовою групою осіб, які передбачають позбавлення волі на строк до 10 років.


#ДБР #ОфісГенеральногоПрокурора #МОУ #ЗСУ #катерКентавр #ЗаводКузняНаРибальському #корупція
Поділиться в соціальних мережах: