Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Малий бізнес і «звуки» Кільчицької

Малий бізнес і «звуки» Кільчицької - Корупціонер в Україні
44470
Нещодавно у Києві прибирали кіоски та звільняли переходи від представників стихійного бізнесу. І процес цей громадою був загалом оцінений по-різному. Хтось підтримував дії КМДА, натомість, інші наголошували на несправедливості. Та головне - процес взаємовідносин київської влади з бізнесом у столиці не виглядав винятковим трешем.


Чого не скажеш про один з попередніх періодів. Йдеться про часи правління мера Черновецького та його "молодої космічної команди".

Наче відлунням того правління "космонавтів", конкретним привітом з минулого - стала одна доволі таємна подія. Та будь-що таємне може стати явним завдяки всюдисущим журналістам. 

Просторами інтернет-мережі «мандрує» досить цікава інформація — розмова ошуканих бізнесменів з Іреною Кільчицькою, соратницею Леоніда Черновецького.

Впродовж понад годинної розмови у приміщенні ці бізнесмени намагаються довідатися, куди ж поділися їхні 2,5 мільйонів доларів США, що можна зрозуміти, уважно прослухавши аудіофайл.
 


Стає зрозуміло, що розмова відбувається в якомусь кабінеті Ірени Кільчицької — колишньої соратниці екс-мера Леоніда Черновецького - орієнтовно у період Великодня 2021 року.
 

З'ясовується доля 2, 5 мільйонів доларів готівкою. Названа сума мала бути вивезена в столицю країни-агресора Москву якимись знайомими Кільчіцької - тіньовими бізнесменами. Кошти мали перевозитися в машинах інкасаторів. Далі вже у Москві на всю або частину суми повинні були закупитися біткоїни.
 

Але "щось пішло не так".
 

І от вже бізнесмени (чоловічі голоси) питають у Кільчицької в стилі Висоцького "где деньги, Зин"?
 


Відповіді Кільчицької зовні виглядають ніби Ірена Реонольдівна дурить довірливих бізнесменів, а раніше вона когось з них заблокувала у месенжері Телеграм вже після отримання коштів у валюті.
 

Врешті, щоб хоч якось себе убезпечитися від конкретного "кидку", бізнесмени (чоловічі голоси) просять у Кільчицької оформити розписку, натомість, Реонольдівна вмикає ну повну нєвмєняшку на стандартній фразі

«Я, Кільчицька Ірена Реонольдівна,  будучи фізично здоровою …»,
 

і не хоче писати цих слів у розписці. Процес з'ясувань Кільчицька заводить у відтермінування і затягування часу.
 

Докладніше про цю історію написано на сторінках інтернет видання CENSOR.NET
 

На разі постає запитання, в яку сторону піде українська і столична влада у взаємовідносинах з підприємцями: чи у бік "космічності", коли бізнесменів банально дурять в стилі Кільчицької, чи все-таке в європейський правовий бік? Травневе упорядкування стихійної торгівлі у Києві не дало однозначної відповіді.


#ІренаКільчицька #ЛеонідЧерновецький #Малийбізнес

Поділиться в соціальних мережах: