Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Харківщині поліцейські «кришували» незаконну вирубку дерев цінних порід, збитки становлять понад 3 млн. грн

На Харківщині поліцейські «кришували» незаконну вирубку дерев цінних порід,  збитки становлять понад 3 млн. грн - Корупціонер в Україні
19650
ДБР (теруправління в м. Полтаві) завершили досудове розслідування відносно злочинного угрупування з 15 осіб, які здійснювали незаконну вирубку дерев на території Валківського району Харківської області.

До складу організованої злочинної групи входили 4 працівники сектору реагування Управління патрульної поліції в Харківській області та 11 цивільних осіб, які заради особистої наживи здійснювали незаконну порубку дерев виключно цінних порід. Після чого вантажівками перевозили до лісопереробних пунктів як на території Харківської області, так і за її межами. А під час транспортування деревини патрульні забезпечували вільне пересування транспорту, тобто супроводжували вантажівки з лісом на службових автомобілях до місця призначення. Внаслідок цих дій державі нанесено збитків на суму понад 3,2 млн. грн.

Всі члени групи обвинувачуються за ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 28 ч. 4 ст. 246 КК України (незаконна порубка дерев у захисних лісових насадженнях, перевезення, зберігання та збут деревини, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене організованою групою за пособництва працівників поліції). Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Поліція перетворилась на якусь «комерційну» фірму, з однією метою - нанесення шкоди громадянам та державі. Але вже потім «доблесно» викривають лісників за вивіз кількох машин з деревиною. «Лисі» Карпати це не привід пошуку відповідальних, де подовжується знищення народного майна та природи. Так як з’ясується, що до цього долучено саме керівництво держави. Але настав час повертати природі борги.


#ДБР #Нацполіція #ХарківськаОбласть #корупція
Поділиться в соціальних мережах: