Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Київщині правоохоронці попередили «прихватизацію» 50 га державного лісу

На Київщині правоохоронці попередили «прихватизацію» 50 га державного лісу - Корупціонер в Україні
19040
СБУ за допомогою можливостей НЦ Управлінь та випробувань космічних засобів (НЦУВКЗ) блокувала корупційну схему незаконної приватизації державних земель площею 50 га у Вишгородському районі Київської області.

Слідством було встановлено, що у схемі були задіяні посадові особи одразу кількох державних установ, а саме: Головного управління Держгеокадастру у Київській області, Вишгородської РДА та ДП «Вищедубечанське лісове господарство» Державного агентства лісових ресурсів України.

Фігуранти справи за хабарі сприяли незаконному виведенню з держвласності територію лісового фонду,  орієнтовна вартість 50 га лісу становить понад 100 млн. грн. За результатами обшуків в місцях злочинної діяльності фігурантів справи вилучені документи, які підтверджують протиправний характер їхньої діяльності.

Корупціонерів звинувачують за ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 364 КК України (шахрайство; зловживання владою або службовим становищем). Наразі встановлюється причетність до цієї оборудки всіх учасників.

Захистив ліси можливо виконати плани Президента по озелененню країни. Тим більше, що на допомогу правоохоронцям приходять новітні технології. Може в якості покарання визначити для корупціонерів примусову висадку лісів. Вкрав – поверни!


#СБУ #Держгеокадастр #ВишгородськаРДА #ВищедубечанськеЛісовеГосподарство #НЦУВКЗ #корупція #приватизаціяземлі
Поділиться в соціальних мережах: