Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Охоронець «Чортківської установи виконання покарань № 26» займався «лікуванням» засуджених … канабісом

Охоронець «Чортківської установи виконання покарань № 26» займався «лікуванням»  засуджених … канабісом - Корупціонер в Україні
19190
ДБР (теруправління в місті Львові) спіймало охоронця ДУ «Чортківська уДБР (теруправління в місті Львові) спіймало охоронця ДУ «Чортківська установа виконання покарань № 26» при збуті засудженим наркотичних речовин та повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України.станова виконання покарань № 26» при збуті засудженим наркотичних речовин та повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України.

За попередньою інформацією слідства, молодший інспектор відділу режиму і охорони Чортківської установи виконання покарань поштою отримував пакунки з наркотичним засобом – марихуаною (канабісом) та збував його ув'язненим в місцях позбавлення волі. На цей час слідчі ДБР провели обшуки в автомобілі цього охоронця держустанови, де був виявлений та вилучений поліетиленовий згорток з наркотиками.

Виглядає цей випадок, як поодиноке явище. Але насправді? Що засудженні, які зловживали наркотичними засобами, виліковуються після засудження та потрапляння до місць позбавлення волі? Зрозуміло, ні. Тому знаходять різні «засоби» доставки наркотиків у такі місця. Просто цей охоронець був «не кмітливий» чи не поділився з керівництвом колонії. В таких закладах сховати від керівництва такі «дії» неможливо. Тому цей епізод скоріше показовий «виступ» правоохоронців з метою «показухи» та виправдання своїх захмарних зарплат, а не системна боротьба з корупцією в місцях позбавлення волі. Тим більше, що ще запропонує Міністр юстиції України Денис Малюська в своїй «ексклюзивній» великій в'язничній реформі можна лише здогадуватись.



#ДБР #ЧортківськаУВП26 #канабіс
Поділиться в соціальних мережах: