Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Прокуратура разом з Нацполіція намагалися вручити підозру начальнику РВ ФДМУ Ганні Миргородській

Прокуратура разом з Нацполіція намагалися вручити підозру начальнику РВ ФДМУ Ганні Миргородській - Корупціонер в Україні
29960
Напередодні начальнику РВ ФДМУ Ганні Миргородській намагалися вручити обвинувальний акт по кримінальній справі. Кримінальна справа відкрита в зв’язку з приватизацією ДП «Шовкорадгосп «Щорський».

Відповідно до ухвали від 07.02.2020 по справі № 202/617/20 після проведення приватизації виявилося, що існував акт постійного користування на земельну ділянку площею 131 га. Але в інформаційному повідомленні на аукціон зазначено – «Інформація про земельні ділянки: Земельна ділянка не сформована». Тому, по результатам кримінального провадження посадові особи Дніпропетровської обласної прокуратури намагалися вручити обвинувальний акт начальнику РВ ФДМУ Ганні Миргородській.



По відео стало зрозуміло, що для цього потрібно було провести цілу поліцейсько-прокурорську операцію. Її зупинили на автомобілі за містом на трасі, бо мабуть державний службовець за гроші платників податків уникав спілкування з прокуратурою і ті вимушені були її відслідковувати та залучати поліцію для зупинення і  для вручення обвинувального акту. І це знову за рахунок коштів бюджету.

Після зупинки Ганна Миргородська, як зразковий та вихований держслужбовець, який надавав присягу та отримає заробітну платню з Бюджету влаштувала «циркову виставу». Начальник РВ ФДМУ з нецензурною лайкою накинулася на поліцейського та ще вдарила його, потім казала що вона працює на дорозі та намагалася жартувати про сутенера, а далі казала, що вона не Ганна Миргородська та гуляє по трасі, назвала поліцейських та працівників прокуратури злочинною групою, які пристають до неї. Розумієте – у робочий час начальник РВ ФДМУ гуляє по трасі а кошти за це отримує з бюджету.

Яке виникне бажання у іноземних інвесторів брати участь у приватизації та вкладати інвестиції в економіку України, після перегляду цього відео. Саме такі, як Ганна Миргородська це обличчя ФДМУ, це обличчя чиновників, які здійснюють приватизацію.

Хтось може подумати, а до чого тут обличчя приватизації. Але це підлегла голови ФДМУ Дмитра Сенниченко, а у того вже закінчився термін «першого конверту» - валить все на попередників. Вона два роки влаштовувала його, як керівник органу приватизації, бо мабуть підкріпляла чимось матеріальним свою необхідність. І тому мабуть і виникла ця незрозуміла ситуація з земельною ділянкою, бо треба підкріпляти. Оправдування, що не так легко звільнити з посади так це казки для дитячого садочку, бо Дмитро Сенниченко незаконно звільнив низку керівників і по останньому звільненню по Харкову для того, щоб не поновлювати на посаді по рішенню суду двічі проводив реорганізацію РВ.

Тому, ця підлегла Дмитра Сенниченко повністю його влаштовувала. Але по поведінці обласного керівника ФДМУ складається враження про ФДМУ та про його голову - бо це є ставлення держслужбовців ФДМУ до державної влади України.

Така неетична та нахабна поведінка обласного керівника ФДМУ здається стала можлива в слідстві потурання з боку Дмитра Сенниченко на протязі 2- х років або в разі наявних спільних «тем».

Подивимося наскільки швидко відреагує Дмитро Сенниченко на ці події чи відреагує взагалі.


#ФДМУ #ДніпропетровськаОбласнаПрокуратура #Нацполіція #ШовкорадгоспЩорський #ГаннаМиргородська #ДмитроСенниченко #приватизація #корупція
Поділиться в соціальних мережах: