Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Рекорд Гіннеса по-українські. Особистий водій очільника НААН одночасно отримував зарплату на шести держпідприємствах

Рекорд Гіннеса по-українські. Особистий водій очільника НААН одночасно отримував зарплату на шести держпідприємствах - Корупціонер в Україні
22270
Як отримати більшу зарплатню? Більше працювати. Особистий водій очільника Національної академії аграрних наук (НААН) України побив всі рекорди одночасно працюючи в ШЕСТИ підприємствах у різних регіонах країни. Нацполіція України викрила факт заволодіння коштами державних підприємств особистим водієм керівника НААН, який фактично не виконував функцій за посадами.

Слідством було встановлено, що особистий водій керівника НААН був одночасно працевлаштований у шести структурних підрозділах НААН (державних підприємствах), де отримував зарплату. Фактично фігурант справи виконував лише функції особистого водія керівника НААН, а жодної роботи у вказаних держпідприємствах не виконував.

За результатами обшуків у чотирьох регіонах України (Київська, Вінницька, Дніпропетровська та Херсонська області) вилучені документи, які свідчать про працевлаштування цього водія, нарахування та виплати йому заробітної плати. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 КК України.

Ярослав Гадзало керівник НААН виступив спонсором цього «рекорду». Незрозуміло чому досі Уряд ігнорує корупційні «витівки» керівництва аграрної академії, які ще факти потрібні для прийняття виваженого кадрового рішення. Може виникла «ідея» дозволити корупціонерам сидячі в тюрмі «відпрацьовувати» на своїх посадах нанесені збитки, тим більше там комфорт забезпечує Міністр юстиції.


#Нацполіція #НААН #ЯрославГадзало #корупція
Поділиться в соціальних мережах: