Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Суддя Бердичівського суду Олександр Яковлєв продовжує неупереджене правосуддя

Суддя Бердичівського суду Олександр Яковлєв продовжує неупереджене правосуддя - Корупціонер в Україні
22580
У Бердичівському міськрайонному суді Житомирської області пройшло чергове засідання з розгляду справи по обвинуваченню неповнолітнього Івана Шурмана в умисному вбивстві за  п.7 ч.5 ст.115 Кримінального кодексу України.

Захист обвинуваченого здійснює відомий адвокат Лариса Криворучко. Адвокат впевнена, що її підзахисний не скоював злочину у якому його обвинувачують. У справі виникли на даний час вже багато питань, на які не відповідають ані слідчі, ані прокуратура. Проведення слідчих та процесуальних дій с порушеннями вимог КПК України, розслідування однієї версії злочину, не дослідження багатьох важливих фактів та свідчень і це ще не весь перелік.

Справа слухається вже два роки в різних судах. На сьогодні справа розглядається колегією суддів Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області під головуванням судді Олександром Яковлєвим. Останні судові засідання проводяться без участі неповнолітнього обвинуваченого, ув’язку з рішенням суду. Пов’язане це рішення з не бажанням цього ж суду робити роз’яснювання неповнолітньому обвинуваченому, якщо в цьому виникає потреба.

Неодноразові клопотання сторони захисту у пом’якшенні запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий арешт з електронним браслетом обвинуваченого, залишаються без задоволення. Також сторона захисту обвинуваченого декілька разів заявляла про недовіру суду та прокурору, але завзятість суддів у цій справі вражає. Колегія судів під головуванням Олександра Яковлєва продовжують неупереджений розгляд справи.

На останнім засіданні адвокат та батьки обвинуваченого у черговий раз заявили про недовіру суду та прокурору, але це залишено без уваги.

Адвокат Лариса Криворучко впевнена у невинуватості свого підзахисного та в тому що вона це доведе у суді і на цьому вона не збирається зупинятися, а в подальшому збирається притягувати до відповідальності причетних до фальсифікації справи.







#БердичівськийМіськрайоннийСуд #ПрокуратураЖитомирськоїОбласті #поліція
Поділиться в соціальних мережах: