Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

5 тис. доларів США за непридатність до військової служби

5 тис. доларів США за непридатність до військової служби - Корупціонер в Україні
20750
Почались «жнива» в комісаріатах. До Міністерство освіти і науки України надходять численні звернення вступників до закладів вищої освіти та їхніх батьків, щодо отримання повісток від військкоматів.

На разі на отриманні хабаря був затримані керівник військового комісаріату - начальник одного з відділень Деснянського районного військового комісаріату у місті Києві та Київській області та його посередник. Військовослужбовець вимагав від громадянина неправомірну вигоду у сумі 5 000 доларів США за видачу довідки про непридатність до військової служби.

9 липня 2020 року військовослужбовця та його посередника ДБР-івці затримали після отримання чергової частини неправомірної вигоди в сумі 2 тис. доларів США. За отримання хабаря світить (за ч. 3 ст. 368 ККУ) покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна. Виникають сумніви, що тільки один «комісар» такий поганий. Про такий засіб відхилення від служби чутно було, ще з часів «радянщини», і от чудо спіймали таки одного хабарника. Може ДБР-івцям інші надали «докази» своєї чесності?

#ДБР #військовийкомісаріат #хабар
Поділиться в соціальних мережах: