Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

ДБР спільно з Офісом Генпрокурора затримали на хабарі у 1,75 млн грн. заступника керівника управління КО «Київзеленбуд»

ДБР спільно з Офісом Генпрокурора затримали на хабарі у 1,75 млн грн. заступника керівника управління КО «Київзеленбуд» - Корупціонер в Україні
18820
ДБР спільно з Офісом Генерального прокурора викрили корупційну схему розкрадання коштів міського бюджету Києва. Під час отримання хабаря у 1,75 млн грн., затримано заступника начальника управління КО «Київзеленбуд» та посередника.

Під час слідства було встановлено, що посадовці комунального підприємства КМДА та співробітники комерційних структур під прикриттям співробітника правоохоронних органів, використовуючи службове становище, організували схему отримання неправомірної вигоди. Схема полягала у забезпеченні перемоги у тендерах відповідних комерційних структур, за систематичну грошову винагороду, а саме частину бюджетних коштів від суми тендерів.

У жовтні 2021 року, представника КО «Київзеленбуд» було задокументовано під час одержання першої частини неправомірної вигоди у сумі 2 047 500 грн.

На даний час проведено низку обшуків та вирішується питання про оголошення підозри вказаним посадовим особам. Слідчі дії тривають, проводиться збір доказів та встановлюються усі причетні до вчинення цих злочинів.


#ДБР #КМДА #ОфісГенпрокурора #Київзеленбуд #корупція
Поділиться в соціальних мережах: