Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Голова комітету ВРУ з питань прав людини Дмитро Лубінець, з трибуни сесійної зали чхав на права людини

Голова комітету ВРУ з питань прав людини Дмитро Лубінець, з трибуни сесійної зали чхав на права людини - Корупціонер в Україні
22650
Сьогодні 25 січня 2022 року, під час пленарного засідання ВРУ розглядався проект Постанови № 6322 про утворення ТСК ВРУ з питань перевірки можливих фактів порушення присяги Уповноваженою ВРУ з прав людини Людмилою Денисовою. При обговоренні проекту постанови голова комітету ВРУ з питань прав людини Дмитро Лубінець, звернувся з трибуни до правозахисника та громадського діяча Дмитра Качура та заявив, що факти щодо встановлених судами протиправних дій Уповноваженою Людмилою Денісовою не були надані комітету. Також Дмитро Лубінець зауважив, що Дмитро Качур не звернувся з цих питань безпосередньо до комітету ВРУ з питань прав людини.



Як пише Дмитро Качур у себе на своїй сторінці у Facebook:
«Мені не зрозуміло чи в нього пам’ять слабка або він нахабно бреше?»



Листами заступника голови фракції «Слуга Народу» Олександра Корнієнко та Апарату ВРУ підтверджується, що заяви Дмитра Кучура передані до комітету з питань прав людини, в якому головою є Дмитро Лубінець. А в листах за підписом Дмитра Лубінця зазначається, що висновок повинна надати ТСК ВРУ. Також черговим листом за підписом Дмитра Лубінця, Дитро Качур був запрошений до Комітету 16.09.2021 року щодо реалізації його прав відповідно до ст. 18 Закону України "Про звернення громадян".



Про цей візит Дмитро Качур писав на Facebook «ЗАРАЗ КАТАСТРОФА З ПРАВАМИ ГРОМАДЯН»



Стисло за результатами цього візиту Дмитро Качур зробив висновок: «А як відбулася розмова у Комітеті дивиться самі. Але мені стало жахливо, що керівники секретаріату комітету ВРУ з прав людини не знають порядок розгляду звернень громадян, не знають Закон "Про звернення громадян" та положення Закону Про статус народних депутатів в частині розгляду звернень і взагалі не розуміють, як потрібно забезпечити виконання прав громадян.»

У своєму пості зверненні до Дмитра Лубінця, Дмитро Качур пише:
«Далі, шановний нардеп Законом встановлено три строки на розгляд звернень до 15, діб, 30 та продовження до 45 діб. Про які 10 діб Ви наголосили я не розумію, бо і термін отримання публічної інформації встановлено термін 5 діб. Вбачається, що Вам як голові комітету потрібно трошечки вивчити Закони та не казати дурниць на всю країну.
Про інші вислови писати не буду, бо там теж ні одного слова правди. Ще бажано з’ясувати - це брехня від дурості чи вмотивована зацікавленістю?
Тому, оскільки вбачається, що Ви збрехали з трибуни ВРУ і це стосується моєї особистості та моїх прав я ВАМ ПРОПОНУЮ:
1. ПУБЛІЧНО ВИБАЧИТИСЯ ЗА ВІДВЕРТУ БРЕХНЮ ТА ЗА ВВЕДЕННЯ В ОМАНУ ВИБОРЦІВ.
2. Оскільки Ви навмисно стали ініціатором не поновлення порушених моїх прав, порушення яких встановлено судом замислитися на відповідність посаді голови комітету з питань прав людини.»

Як результат, голосування за проект Постанови № 6322 про утворення ТСК ВРУ з питань перевірки можливих фактів порушення присяги Уповноваженою ВРУ з прав людини Людмилою Денисовою, не набрало необхідної кількості голосів.

Особисто Дмитро Лубінець проголосував проти створення ТСК ВРУ.

Наслідком провального голосування депутатами ВРУ відносно ТСК ВРУ, є подальша можливість Уповноваженою з прав людини Людмилою Денисовою порушувати присягу, не поновлювати права громадян та не виконувати рішень судів України.

За результатами голосування Дмитро Качур зауважив: «коли будете слухати політиків та голосувати подивитися, як вони відстоюють ваші права»



На останок Дмитро Качур наголосив: «Ще відповім деяким депутатам, я не є членом ніякої політичної партії, з Офісом президента не співпрацюю, а подав заяви тому що набридло знущання над моїми правами з боку Уповноваженого і це знущання над правами я підтвердив 6 рішеннями судів першої інстанції та 6 рішеннями апеляційного суду. Ця інформація про 12 рішень суду  для нардепа Крулько, який "уважно" вивчав документи по цьому проекту постанови та побачив відсутність відповіді на два звернення. Але є правда в словах Крулько, що депутати теж порушують Закон "Про звернення громадян" та погано, що він це вважає нормою. Отакий народний депутат, для якого порушення прав громадян - це нормальне явище


#ВРУ #КомітетВРУзПравЛюдини #ДмитроЛубінець #ДмитроКачур #ТСКВРУ #УповноваженаВРУзПравЛюдини #ЛюдмилаДенисова #невиконаннярішеннясуду #корупція


 
Поділиться в соціальних мережах: