Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Контррозвідники СБУ викрили та припинили системний незаконний експорт пов'язаний з виробництвом військового призначення

Контррозвідники СБУ викрили та припинили системний незаконний експорт пов'язаний з виробництвом військового призначення - Корупціонер в Україні
12170
На одному з митних постів Київської митниці працівники контррозвідки СБУ за процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури, зупинили налагоджену схему вивезення у країни близького зарубіжжя авіаційних комплектуючих військового призначення.

Під час оперативно-слідчих дій встановлено, що підприємці з  Дніпропетровської області організували схему придбання авіаційних агрегатів та комплектуючих до військової техніки на українському підприємстві та незаконно вивозили їх до сусідніх країн. для подальшого використання на підприємствах та об’єктах військового призначення цих країн.

За результатами оперативних заходів на одному з митних постів Київської митниці було вилучено авіаційні насоси та контактори. Також під час обшуків було вилучено понад 200 одиниць товарів до авіаційної техніки сумнівного походження і супровідні документи до них, печатки і штампи, бланки-паспорти на продукцію, матеріали листування фігурантів з іноземними замовниками.

Співробітники Контррозвідки СБУ з слідчими продовжують встановлювати всі обставини та причетних до вчинення цього кримінального правопорушення.

У рамках відкритого кримінального провадження вирішується питання щодо оголошення підозри фігурантам справи у вчиненні злочину, передбаченого ст. 333 (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю) КК України.


#СБУ #Контррозвідка #ДніпропетровськаОбласнаПрокуратура #КиївськаМитниця #виробництвовійськовогопризначення #корупція
Поділиться в соціальних мережах: