Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Корупційні схеми керівниці Держгеокадастру в Ужгороді призвели до втрат держави понад 15 млн. грн

Корупційні схеми керівниці Держгеокадастру в Ужгороді призвели до втрат держави понад 15 млн. грн - Корупціонер в Україні
20560
На Закарпатті СБУ спільно з Нацполіцією був викритий факт незаконного заволодіння землями ужгородської громади на понад 15 млн. гривень за сприяння колишній керівниці Держгеокадастру.

Слідством було встановлено, що ділки для проведення оборудки залучили керівництво одного держпідприємства та вже колишню очільницю Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області, яка допомогла вивести з комунальної власності земельну ділянку в Ужгороді. Земельна ділянка площею 1,6 га була незаконно переоформлена у користування на фізичних осіб під подальшу забудову.

Щодо фігурантки справи відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою). Наразі триває досудове слідство та з’ясовують причетність до цієї оборудки інших посадових осіб.

Ще один епізод корупційної «вакханалії», яка відбувалась під дахом Держгеокадастру. Такі корупційні схеми злобудовники використовують по всій країні та без «зацікавленості» місцевих органів влади не проходять. Достатньо переглянути дозвільні документи забудовників за останні кілька років щоб зрозуміти масштаби корупції в будівельній галузі.


#СБУ #Нацполіція #Ужгород #Держгеокадастр #корупція
Поділиться в соціальних мережах: