Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Донеччині викрита корупційна оборудка - 50% «відкату» на реконструкції спорткомплексу

На Донеччині викрита к орупційна оборудка -  50% «відкату» на реконструкції спорткомплексу - Корупціонер в Україні
18140
СБУ викрила корупційну схему, яку організували керівниця Управління у справах сім`ї, молоді, спорту однієї з міськрад Донеччини та директор підрядної організації.

Під час капітального ремонту фізкультурно-оздоровчого комплексу в одному з населених пунктів Донеччини зловмисники отримали «відкат» у 50% від вартості проекту. Угода становила понад 7 млн. грн, а для «обналу» бюджетних коштів, фігуранти справи внесли неправдиві відомості до актів виконаних робіт і кількості будівельних матеріалів.

Дії посадовців кваліфікуються за ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 367 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; службова недбалість).

Наразі вживаються заходи по встановленню інших посадових осіб, причетних до цієї оборудки.

У межах реалізації програми «Велике будівництво» у містах Донеччини з'явилися три нові та дві відремонтовані спортивні об'єкти, про що бравурно доповів міністр молоді та спорту В. Гутцайт. «Такі» ремонти нагадують латання асфальту на дорозі. Але головне попіаритись та стрічку перерізати, а чи зможуть безпечно займатись там спортом міністра не цікавить.


#СБУ #Донеччина #Мінмолодьспорту #Гутцайт #корупція
Поділиться в соціальних мережах: