Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

«На гарячому» спіймано очільника Регіонального офісу водних ресурсів Луганщини при отриманні хабаря

«На гарячому» спіймано очільника Регіонального офісу водних ресурсів Луганщини при отриманні хабаря - Корупціонер в Україні
19540
Корупціонери можуть робити «гроші» хоч з води. СБУ спільно з ГСУ Національної поліції України спіймала на систематичному отриманні хабарів з комерсантів в. о. начальника Регіонального офісу Державного агентства водних ресурсів України у Луганській області. За даними офіційного сайту відомства це Радченко Сергій Геннадійович.

Встановили та задокументували отримання посадовцем першої частини хабаря та вже затримали хабарника під час отримання решти неправомірної вигоди від комерсанта. Керівник  відомства не без участі підлеглих налагодив систематичне отримання хабарів за сприяння у погодженні паспортів водних об’єктів.

Наразі тривають обшуки в адміністративних приміщеннях Регіонального офісу водних ресурсів у Луганській області та Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів Державного агентства водних ресурсів України.

Чи знайдеться в країні хоч одне відомство чи установа де високопосадовці чесні та порядні люди? Зрозуміло чому такий опір реформам чинять чиновники, система влади за десятиліття незалежності прогнило наскрізь. Тому навіть міжнародні партнери вважають боротьбу с корупцією головним рушієм незалежності нашої держави


#СБУ
#ГСУ
#НаціональнаПоліції
#ДержавнеАгентствоВоднихРесурсів,
#ЛуганськаОбласть
#корупція
Поділиться в соціальних мережах: