Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Київщині поліція затримала інспекторів податкової, які систематично вимагали хабарі та отримували до 120 тис. грн на день

На Київщині поліція затримала інспекторів податкової, які систематично вимагали хабарі та отримували до 120 тис. грн на день - Корупціонер в Україні
16090
Нацполіція викрила головних державних ревізорів-інспекторів Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Київській області, які вимагали неправомірну вигоду у підприємців Київщини.

Правоохоронцями викрито понад 30 епізодів злочинної діяльності податківців, які на постійній основі за гроші обіцяли не притягати підприємців до відповідальності за результатами податкових перевірок.

Під час отримання 10 тис. грн хабаря поліцейські затримали податківців, а при  проведенні огляду місця події виявили та вилучили ще понад 120 тис. грн  «винагороди», яку злочинці отримали лише за один робочий день.

Фігурантам справи інкримінують діяльність за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди).

Наразі тривають слідчі дії з встановлення причетних до організації здирництва з бізнесу інших працівників податкової.

 А потім керівництво держави шукає причини низької свободи ведення бізнесу в країні та придумувати різні заходи для його покращення. Може достатньо кількох підлеглих податківців разом з їх керівництвом відправити за грати й не до «комерційної» тюрми.


#Нацполіція #Київськаобласть #ДПС #корупція #хабар
Поділиться в соціальних мережах: