Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Миколаївщині суд повернув до місцевого бюджету 13,2 млн. грн, які були виділені на будівництво басейну

На Миколаївщині суд повернув до місцевого бюджету 13,2 млн. грн, які були виділені на будівництво басейну - Корупціонер в Україні
12300
На Миколаївщині Баштанська окружна прокуратура в Господарському суді Миколаївської області виграла справу про повернення до бюджету коштів за незбудований басейн.

У судовому порядку було з’ясовано, що упродовж 2018-2019 років Баштанська міськрада уклала з будівельниками два договори підряду на будівництво басейну для плавання збірного типу у м. Баштанка, Миколаївської області. За цими договорами підрядник отримав від замовника попередню оплату на загальну суму 13,2 млн. грн.

Злобудовники отримали кошти, але роботи з будівництва басейну у встановлений строк не виконані, при цьому ця попередня оплата, не проходила по документах і міськраді не повернута.

Окружна прокуратура звернулась з позовом до суду, який був задоволений у повному обсязі.

За таких обставин посадовці міськради були в темі, якщо не намагались повернути кошти чи вимагати будівництва басейну. Будемо сподіватись, що «сліпі» посадовці будуть притягнені до відповідальності за свою злочинну бездіяльність.


#БаштанськаОкружнаПрокуратура #ГосподарськийСудМиколаївськоїОбласті #БаштанськаМіськрада #корупція
Поділиться в соціальних мережах: