Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Одещині судитимуть прокурора місцевої прокуратури за хабар у 25 тис. доларів США за уникнення відповідальності

На Одещині судитимуть прокурора місцевої прокуратури за хабар у 25 тис. доларів США за уникнення відповідальності - Корупціонер в Україні
16890
ДБР завершило досудове розслідування за фактом отримання хабаря прокурором однієї з місцевих прокуратур м. Одеси. Обвинувальний акт по цій справі вже скерований прокурорами Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора до суду.

Прокурор за пособництва свого знайомого отримав 25 тис. доларів США за звільнення громадянина від кримінальної відповідальності, а також зміну кваліфікації злочину в провадженні стосовно іншої особи та подальше звільнення її від кримінальної відповідальності. За ці дії підозрюваному та пособнику інкримінують одержання неправомірної вигоди (ч. 4 ст. 368 КК України). Публічне обвинувачення у цьому кримінальному провадженні будуть забезпечувати прокурори Офісу Генерального прокурора.

Залишається сподіватись, що на суді не спливуть якісь недоліки при оформлені затримання і підозрюваний з «чистим серцем» повернеться до роботи. А ще за час судового розгляду отримає зарплату та премію. За цим сценарієм останні роки відбувалось правосуддя. Але надія на справедливість є. Тому будемо слідкувати за перебігом цієї справи.


#ДБР
#ГенеральнаІнспекція
#ОфісГенеральногоПрокурора
#Одеса
Поділиться в соціальних мережах: