Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Запоріжжі під час отримання хабаря в 10 тис. грн спіймали начальника райуправління Держспоживслужби та його заступника

На Запоріжжі під час отримання хабаря в 10 тис. грн спіймали начальника райуправління Держспоживслужби та його заступника - Корупціонер в Україні
13920
У Запорізькій області Нацполіція під час отримання неправомірної вигоди затримали начальника районного управління Держспоживслужби, який також є депутатом Вознесенської районної ради, та його заступника. 10 тис. грн, які отримані хабарниками, були вилучені на місці.

Фігуранти справи організували корупційну схему отримання неправомірної вигоди з підприємців. Посадовці встановили «тарифи» за свої «послуги», які оцінювали від 10 до 30 тис. грн. За ці гроші корупціонери обіцяли видати позитивний висновок за результатами перевірки, які проводяться Держспоживслужбою.

Посадовцям інкримінують дії за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди).

Напевно немає в країни такої контролюючої установи щоб у ній не було виявлено жодного хабарника. Чиновники перетворили службу на «бізнес», тому першочергове завдання влади зменшити кількість перевіряючих органів та сприяти викриттю хабарництва серед їх співробітників.


#Нацполіція #ЗапорізькаОбласть #Держспоживслужба #корупція #хабар
Поділиться в соціальних мережах: