Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Житомирщині двоє поліцейських за безперешкодний рух великогабаритної техніки отримували хабарі талонами на пальне

На Житомирщині двоє поліцейських за безперешкодний рух великогабаритної техніки отримували хабарі талонами на пальне - Корупціонер в Україні
17740
ДБР (ТУ у м. Хмельницькому) на «гарячому» затримали начальника одного з районних відділів та начальника сектору реагування патрульної поліції іншого відділу ГУ НП в Житомирській області.

За даними розслідування, очільник сектору реагування за попередньою змовою з начальником відділу поліцейської діяльності вимагали від керівника агрофірми неправомірну вигоду у вигляді талонів на 1100 літрів пального. За це злочинці «гарантували» підприємцю безперешкодний рух великогабаритної техніки агрофірми територією Квітневої, Попільнянської та Андрушівської територіальних громад в Житомирській області, а також за не притягнення його до адміністративної відповідальності за відсутність дозволів на рух великогабаритної техніки.

Фігурантам справи інкримінують правопорушення за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

«Кришування» бізнесменів напевне найбільш «прибуткова» діяльність Нацполіції. Корупціонери в відомстві Авакова дуже добре себе почувають, безкарність породжує хибне уявлення про призначення поліції та поліцейських. Ну дуже хочеться вірити, що керівництво підрозділів поліції немає «уявлення» про те, що коїться у власних лавах.


#ДБР #ЖитомирськаОбласть #Нацполіція #Аваков #корупція #хабар
Поділиться в соціальних мережах: