Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Нацполіція у Львові повідомила про підозру директору ШРБУ у привласненні майже 1,5 млн. гривень державних коштів

Нацполіція у Львові повідомила про підозру директору ШРБУ у привласненні майже 1,5 млн. гривень державних коштів - Корупціонер в Україні
15110
Нацполіція за процесуальним керівництвом Галицької окружної прокуратури повідомили про підозру директору шляхового ремонтно-будівельного управління (ШРБУ) у м. Львів, дії якого призвели до збитків бюджету  Львівської міськради на суму майже 1,5 млн. грн.

Як було встановлено під час слідства, директор ШРБУ, у літку 2021 року підробив акти приймання будівельних робіт, у яких було завищено обсяги та вартість виконаних  робіт з реконструкції пішохідного зони на одній з вулиць Львова. Зловживаючи службовим становищем директор вніс до звітних документів завідомо неправдиві відомості та використав підроблені документи, результатом чого стало заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

Директор ШРБУ у м. Львів підозрюється у  службовій підробці, що спричинило тяжкі наслідки за ч.2 ст.366 ККУ та у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах за ч.5 ст.191 ККУ. Санкції статей передбачають позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


#Нацполіція #ГалицькаОкружнаПрокуратура #ЛьвівськаМіськрада #ШРБУ #корупція
Поділиться в соціальних мережах: