Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Нацполіція викрила посадовців Держпродспоживслужби на корупційній схемі вимагання неправомірної вигоди

Нацполіція викрила посадовців Держпродспоживслужби на корупційній схемі вимагання  неправомірної вигоди - Корупціонер в Україні
24130
Нацполіція в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом Нікопольської та  Новомосковської окружних прокуратур, викрили корупційну схему системного вимагання неправомірної вигоди з підприємців, організовану посадовцями Держпродспоживслужби.

Як було встановлено слідством посадовці Держпродспоживслужби у різних містах Дніпропетровської області, налагодили корупційну схему з видачі фітосанітарних та карантинних сертифікатів. Суми які отримувались злочинцями за один сертифікат сягали від до 30 тис грн.

Під час отримання чергової неправомірної вигоди у сумі понад 45 тис грн, правоохоронці з Нікополю та Новомосковську затримали чотирьох працівників Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області.
Посадовцям повідомли про підозру у прийнятті пропозиції, обіцянці або одержанні неправомірної вигоди службовою особою за ч. 3 ст. 368 ККУ. На даний час вирішується питання щодо запобіжних заходів підозрюваним. Підозрюваним загрожує позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.
.

#Нацполіція #НікопольськаОкружнаПрокуратура #НовомосковськаОкружнаПрокуратура #Держпродспоживслужба #фітосанітарнийсертифікат #карантиннийсертифікат #корупція
Поділиться в соціальних мережах: