Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

«Нестримні». Очільник управління «Київтранспарксервіс» спійманий на хабарі в 2 тис. доларів США за розміщення зарядних пристроїв для електромобілів

«Нестримні». Очільник управління «Київтранспарксервіс» спійманий на хабарі в 2 тис. доларів США за розміщення зарядних пристроїв для електромобілів - Корупціонер в Україні
17980
«Нестримні» столичні корупціонери та хабарники. Слідчі слідчого управління ГУ Нацполіції у м. Києві спільно з Київською міською прокуратурою під час одержання хабаря затримано начальника управління КП «Київтранспарксервіс».

Фігурант справи вимагав від представника ФОП надати йому неправомірну вигоду в сумі 2 тис. доларів США за сприяння в укладенні договору про розміщення на парковках столиці зарядних пристроїв для електромобілів. Підозрюваному інкримінують одержання неправомірної вигоди за ч. 3 ст. 368 КК України.

Це малесенький епізод з життя «Кличко-мафії», який ще кілька років прийдеться спостерігати жителям столиці. Корупційна складова в діяльності комунальних підприємств м. Києва давно зашкалює, тому пропонуємо Київській владі опублікувати «корупційні тарифи» щоб було зрозуміло во скільки громаді та бізнесу обходиться утримання цієї влади.


#Прокуратура
#Нацполіція
#Київтранспарксервіс
#корупція #хабар
Поділиться в соціальних мережах: