Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Очікуване рішення Вінницького апеляційного суду по скарзі неповнолітнього.

Очікуване рішення Вінницького апеляційного суду по скарзі неповнолітнього. - Корупціонер в Україні
19990
26 жовтня у  Вінницькому апеляційному суді у черговий раз слухали апеляційну скаргу неповнолітнього обвинуваченого по ч.2 ст.115 ККУ, на рішення Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області, щодо запобіжного заходу – тримання під вартою.

До моменту розгляду Апеляції - термін тримання під вартою, вже продовжили 3 рази. Тому, приблизний результат був зрозумілий …

Як зазначає адвокат обвинуваченого, усі терміни розгляду скарги, грубо порушені. Рішення Бердичівський міськрайонний суд, ухвалив у травні цього року, а Вінницький апеляційний суд отримав скаргу з Верховного суду ще у червні, п’ять місяців на розгляді.

Розгляд скарги як і в минулі рази проходить без неповнолітнього скаржника, що є вже порушенням, але це додаткові запитання до суддів.

Також на затягування розгляду справи вплинула сторона обвинувачення – Прокуратура Житомирській області, яка не змогла підтвердити свої повноваження з першого разу.

Як результат розгляду, це відмова колегії суддів під головуванням Євгенія Нагорняка у задоволенні скарги.

Адвокат неповнолітнього обвинуваченого Лариса Криворучко на своїй сторінці у Facebook оптимістично відреагувала на це рішення:

«Не очікувала, але певне «розуміння» процесу з боку суду починає місце Бути. Що радує. Я не розслабляюся .., поки не буде результату. Але моє серце сьогодні залишилося задоволене.
Впевнена, я достукаюсь нормами Закону та практикою ЄСПЛ в мозок не тільки Апеляції, а й «нещасній» першої інстанції .., можливо молоде юне обдарування під назвою Яковлєв щось та зрозуміє .., а якщо пощастить: він і підстриже на радість адвоката Криворучко Лариси до процесу. Але у нас йде повільно цей процес…
Радують свідки, красені, розповіли як є, і як поліцаї фальсифікували первинні Матеріали ДР .., але це вже зовсім інша історія …
Дотримуйтесь Закон. І буде Вам Щастя!»

Наприкінці судового слухання Адвокат неповнолітнього обвинуваченого Лариса Криворучко надала стислий коментар.



#БердичівськийМіськрайоннийСуд
#ВінницькийАпеляційнийСуд
#НаціональнаПоліція
#ПрокуратураЖитомирськійОбласті
Поділиться в соціальних мережах: