Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Офіс Генерального прокурора передав до суду обвинувальний акт відносно посадовців Дніпровської міськради

Офіс Генерального прокурора передав до суду обвинувальний акт відносно посадовців Дніпровської міськради - Корупціонер в Україні
13470
Відносно посадовців комунального підприємства Дніпровської міської ради та трьох приватних підприємств, Офіс Генерального прокурора направив до суду обвинувальний акт. Посадовців звинувачують у привласненні бюджетних коштів та систематичному одержанні неправомірної вигоди.

Під час слідства було встановлено, що директор і заступник директора комунального підприємства Дніпровської міськради вимагали хабарі від приватних компаній. За 50% «відкату» підприємці перемагали в тендерах та з ними укладалися договори, що передбачало поточний ремонт парків та скверів у м. Дніпрі. Як результат цієї корупційної схеми, здійснювалось формальне підписання актів виконаних робіт. щодо. Задля отримання надприбутків, під час проведення тендерів посадовці систематично підвищували вартість будівельних матеріалів у тендерній документації, що призвело до великих збитків бюджету м. Дніпра.

Керівник комунального підприємства обвинувачується за ч. 3 ст. 368, ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України (одержання неправомірної вигоди, зловживання службовим становищем та  службове підроблення), його заступнику інкримінують  ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди). Переможці тендерів обвинувачуються наданні неправомірної вигоди службовим особам та використання підроблених документів.


#ОфісГенеральногоПрокурора #ДніпровськаМіськрада #тендер #хабар #відкат #корупція
Поділиться в соціальних мережах: