Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Правоохоронці притягнуть до відповідальності високопосадовця Луганської ОДА за вчинення корупційного злочину

Правоохоронці притягнуть до відповідальності високопосадовця Луганської ОДА за вчинення корупційного злочину - Корупціонер в Україгі
18490
Нацполіція повідомила про підозру у скоєнні корупційного правопорушення колишньому директору одного з Управлінь Луганської ОДА.

Слідством було встановлено, що протягом 2018 року фігурант справи у зговорі з очільником одного з підприємств з метою заволодіння грошовими коштами обласного фонду уклав договори на виконання робіт, які були передбачені Регіональною програмою по Луганській області.

Високопосадовець забезпечив безперешкодне прийняття актів результатів виконаних робіт, які були виконані не повному обсязі та оплата їх здійснювалась за завищеною вартістю. За результатами оборудки були нанесені збитки обласному бюджету на суму близько 900 тис. грн.

Корупціонеру інкримінують дії за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Замість якісного відновлення інфраструктури знову матимемо черговий об’єкт для постійного ремонту, щоб знов й знов чиновники мали змогу «дерибанити» бюджет. Чому такі бідні? Бо стільки корупціонерів утримуємо.


#Нацполіція #ЛуганськаОДА #корупція
Поділиться в соціальних мережах: