Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Шахраї привласнили Київську землю на підставі рішення Очаківського суду

Шахраї привласнили Київську землю на підставі рішення Очаківського суду - Корупціонер в Україні
21530
В Очаківському міськрайонному суді Миколаївської області під головуванням голови суду Людмили Казанлі відбулося чергове засідання по справі щодо столичної землі. Так у квітні цього року цей суд під головуванням тієї-ж судді виніс додаткове рішення у справі, в якій ще у 2007 році було поставлено крапку. Цим додатковим рішенням було узаконено шахрайське заволодіння елітними земельними ділянками в Києві, про що в червні цього року дізнались одні з реальних користувачів.

Ще у 2007 році Очаківським міськрайонним судом Миколаївської області розглянуто цивільну справу за позовом ПП «Ремонтник Юг» до приватної особи Максима Савченко, про визнання дійсним договору міни та визнання права власності на майно, отримане за договором міни. Вказаним рішенням було визнано дійсним договір міни від 05 січня 2007 року, укладений між ПП «Ремонтник Юг» та Савченко та визнано право власності за позивачем на дві земельні ділянки.

Скориставшись цим рішенням ПП «Ремонтник Юг» звернувся до суду із заявою про ухвалення додаткового рішення в справі, посилаючись на те, що під час ухвалення рішення судом не вказано, що у власність ПП «Ремонтник Юг» за вказаним договором міни перейшли ще чотири земельні ділянки, що відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 270 ЦПК України, є підставою для ухвалення додаткового рішення.

Так у квітні цього року суддя Людмила Казанлі частково відновлює матеріали справи від 2007 року та виносить додаткове рішення, яким чотири земельні ділянки у Печерському, Подільському, Святошинському та Голосіївському районах столиці, стають «власністю» групи шахраїв.

Після виявлення шахрайських оборудок, за заявами користувачів однієї з вкрадених ділянок ТОВ «Укрритейлгаз» та ПП «Юридична Компанія «Юстиніан», суддя Людмила Казанлі відкриває провадження, про перегляд додаткового рішення суду за нововиявленими обставинами.

На останнім засіданні, яке відбулося 9-го липня, обидва провадження за позовами користувачів столичної ділянки, були об’єднані для подальшого розгляду справи та призначене наступне.



За попередніми висновками, маємо шахрайство з підробкою документів, чорних нотаріусів та реєстраторів, яких «кришують», а мабуть навіть очолюють високопосадовці.

Також за фактами які підтверджують наявність злочинів з землями у Києві, у правоохоронні інстанції подані відповідні заяви.

Наразі причетність Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області до земельних махінацій з’ясовується, мабуть служителі Феміди стали пішаками в чужій грі, самі цього не усвідомлюючи.




#ОчаківськийМіськрайоннийСуд #МиколаївськаОбласть #РемонтникЮг #земельніафери #корупція #шахрайство
Поділиться в соціальних мережах: