Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Смертельне ДТП за участю нетверезих співробітників Барського районного суду та прокуратури

Смертельне ДТП за участю нетверезих співробітників Барського районного суду та прокуратури - Корупціонер в Україні
123270
У Вінницькій області сталося ДТП за участю двох автомобілів, в результаті чого загинула працівниця Барського районного суду Вінницької області та ще троє отримали травми. Вони госпіталізовані в лікарню.

20 листопада 2020 року на автодорозі Хмільник - Нова-Ушиця зіткнулися два автомобілі "ВАЗ 212" і Volkswagen Caddy. В результаті аварії на місці події загинула 27-річна водій "ВАЗа", працівниця Барського районного суду Вінницької області.

За попередніми даними, водій "ВАЗ 2112" 27-річна працівник Барського районного суду Вінницької області Вікторія Мельник, рухаючись з порушенням швидкісного режиму, перебувала в стані алкогольного сп'яніння, не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу руху, де сталося смертельне зіткнення з автомобілем Volkswagen Caddy.

Пасажири автомобіля "ВАЗ 2112" в результаті ДТП отримали травми різного ступеня тяжкості: пасажир №1 45-річний працівник районної прокуратури Лавров І. (власник "ВАЗа", знаходився в стані алкогольного сп'яніння) пошкодження хребта, пасажир №2 23-річна працівниця Барського районного суду Вінницької області переломи ключиці та тазу (попередні дані).

Пасажири автомобіля Volkswagen Caddy в результаті ДТП отримали травми різного ступеня тяжкості: пасажир №1 вагітна 28-річна дівчина (6 місяць вагітності) значні травми грудної клітини, №2 водій автомобіля (тверезий: дані драгера, медичний огляд в установі охорони здоров’я) .

Всі вони каретою швидкої допомоги госпіталізовано в лікарню. Водій "ВАЗа", яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння і виїхала на зустрічну смугу руху, - від отриманих ушкоджень загинула на місці пригоди.

У поліції додали, що остаточні обставини та причини ДТП будуть встановлені після проведення ряду експертиз. Транспортні засоби спрямовані на штраф. майданчик. Встановлюються свідки.

Схема ДТП не вручена учасникам ДТП. За оперативною інформацією: прокурор Лавров І., який надав згоду на керування автомобілем дівчині в стані алкогольного сп'яніння, - знаходився в стані алкогольного сп'яніння, після судового процесу в Барському районному суді Вінницької області, суддя Питель О.В. Слід зазначити, колеги п'яного прокурора з місцевої прокуратури були помічені в діях по незаконному "очищенню" крові прокурора від алкоголю і тиску на медичний персонал.

Всеукраїнський журнал "Корупціонер в Україні" буде ретельно спостерігати за дотриманням принципу законності під час проведення досудового розслідування та інформувати Вас.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого"). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.


#Бар
#БарськийРайоннийСуд
#ВінницькаОбласть
#Прокуратура
Поділиться в соціальних мережах: