Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Співробітник поліції підторговував наркотиками, за що постане перед судом

Співробітник поліції підторговував наркотиками, за що постане перед судом - Корупціонер в Україні
19770
Торгівлею наркотиків підробляв у вільний від служби час начальник сектору Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Житомирській області. Хто, як НЕ фахівець з обігу наркотиків може запропонувати кращій «товар». Смішно, а нам ні.

Співробітник поліції обвинувачується у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).  Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Як встановили слідчі ДБР (теруправління у місті Хмельницькому) він займався систематичним збутом психотропних та наркотичних речовин наркозалежним. Були зафіксовані випадки продажу ним особливо небезпечних наркотичних засобів.

До розслідування були залучені місцеві прокурори та з Офісу Генерального прокурора, не кожного дня попадається, саме попадається той хто повинен саме боротися з обігом наркотиків. Все як в плохому кіно, але з добрим кінцем.

#ДБР #поліція #наркотики
Поділиться в соціальних мережах: