Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Співробітник управління патрульної поліції в місті Києві постане перед судом

Співробітник управління патрульної поліції в місті Києві постане перед судом - Корупціонер в Україні
18120
За повідомленням ДБР (теруправління у місті Києві), ще в березня 2020 року на ділянці автомобільної дороги «Київ–Чернігів» працівники патрульної поліції завдали адвокату та його батькові тілесних ушкоджень та безпідставно застосували до них спеціальні засоби – кайданки. Скільки схожих випадків при застосуванні сили поліцейськими останнім часом з’являються. А цей випадок коли правоохоронця притягнуть до відповідальності.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно інспектора Управління патрульної поліції в місті Києві Департаменту патрульної поліції за перевищення влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством із застосуванням зброї чи спеціальних засобів (ч. 2 ст. 365 КК України).

У разі визнання його виним, в чому не сумніваємося, так як потерпілий адвокат, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення  волі на строк від 3 до 8 років.

Це дуже добрий випадок, коли неврівноважений поліціянт отримає за свої дії суворе покарання. Досі виникають питання до керівництва Нацполіції, чому при «оформлені» адміністративних проступків поліціянти можуть застосовувати силу, невже їх «фаховість» не дозволяє стримати свої амбіції чи це навмисне знущання над громадянами, щоб показати хто головний в країні?

#ДБР #Патрульнаполіція #Нацполіція
Поділиться в соціальних мережах: