Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Суд задовольнив клопотання ОГП щодо передачі АРМА сільгосп земель НААН України

Суд задовольнив клопотання ОГП щодо передачі АРМА сільгосп земель НААН України - Корупціонер в Україні
21940
Суд розглянув та задовольнив клопотання ОГП, прийняв рішення про передачу АРМА 49 земельних ділянок сільськогосподарського призначення, загальною площею 5 тис га. Земельні ділянки належать інститутам Національна академія аграрних наук (НААН) України, на праві постійного користування, які знаходяться у віданні ФДМУ.

Під час слідства у рамках кримінального провадження прокурорами встановлено, що посадовці НААН України, на постійній основі умисно укладали збиткові договори оренди, приховуючи корупційні схеми привласнення реальних доходів від агарної діяльності. НААН України та її установами здійснюється управління майном державної форми власності, у даному випадку землями сільськогосподарського призначення. Навмисні дії посадовців НААН України призвели до втрати прав держави, як власника земель сільськогосподарського призначення та збитковості держустанов.

На даний час ОГП проводить досудове розслідування злочинів посадовими особами НААН України, щодо розтрати земель сільськогосподарського призначення. Встановлюються всі причетні особи до цих корупційних схем та безпосередня роль посадовців ФДМУ,
 

#ОГП #АРМА #НААНУкраїни #ФДМУ #земельніділянки #землісільгосппризначення #корупція
Поділиться в соціальних мережах: