Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Суддя ОАСК Анна Кузьменко перешкоджає журналістській діяльності

Суддя ОАСК Анна Кузьменко перешкоджає журналістській діяльності - Корупціонер в Україні
22760
В Окружному адміністративному суді міста Києва (ОАСК)  25 листопада цього року за головуванням судді Анни Кузьменко, пройшло чергове засідання за позовом громадського правозахисника Андрія Карповича, до Кабінету Міністрів України (КМУ), щодо визнання протиправними і нечинними постанови Кабінету Міністрів України № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" від 11 березня 2020 року та усі наступні. Справа знаходиться у суді з листопада 2020 року.

Слухання відносно предмету позовних вимог розпочато не було, ув’язку з рішенням судді Анни Кузьменко, щодо недопущенні журналістів Всеукраїнського журналу «Корупціонер в Україні», для висвітлення засідання, на підставі введення карантинних обмежень в місті Києві. У зв’язку з таким рішенням правозахисник Андрій Карпович заявив про свою незгоду з таким рішенням судді мотивуючи це, що карантинна зона - зона, в межах якої застосовується карантин тварин та яка включає інфіковану зону, буферну зону, а також може включати зону спостереження . Згідно ЗУ "Про ветеринарну медицину" цей термін використовується в тваринному світі. Але, є судді які зухвало і цинічно порівнюють громадян з тваринами. Також Андрій Карпович наголосив що суддя не просто перешкодила діяльності журналістів , а з наголосом на червону зону карантину принизила честь і гідність людей ототожнивши і визначивши громадян як тварин чи скот.

Так у продовж майже двох годин Андрій Карпович та його представники з міста Кривий Ріг, відстоювали законні права журналістів на вільний доступ до правосуддя, що стало наслідком який не дав змозі розпочати слухання підготовчого слухання.



То судді хто , справедливість , неупередженість і об’єктивність , чи гвинтик системи знущань та принижень людської гідності ???


#ОкружнийАдміністративнийСудКиєва #КМУ #суддяАннаКузьменко #АндрійКарпович #ПостановаКМУ211 #ВсеукраїнськийЖурналКорупціонервУкраїні #карантин
Поділиться в соціальних мережах: