Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

У Бердичівському міськрайонному суді судова- правова реформа у дії!

У Бердичівському міськрайонному суді судова- правова реформа у дії! - Корупціонер в Україні
26420
15.09.2020 у Бердичівському міськрайонному суді Житомирської області, продовжується розгляд кримінальної справи щодо обвинувачення неповнолітнього у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого п.7 ч.5 ст.115 КК України.

Під час розгляду справи вбачається не професійне досудове розслідування слідчими Нацполіції та некваліфіковане процесуальне керівництво Прокуратурою, про що вже неодноразова наполягала захисник обвинуваченого Київський адвокат Лариса Криворучко.

У судовому засіданні адвокатом обвинуваченого було заявлено два клопотання.

Перше клопотання відносно проведення додаткових експертиз, які не були проведені у досудовому розслідуванні слідчими Нацполіції та за результатами, можуть надати відповіді на нез’ясовані питання. Також в цьому клопотанні було висловлено бажання обвинуваченого у проходженні перевірки показів на поліграфі.
Друге клопотання відносно надання можливості обвинуваченому в отриманні вищої освіти у навчальних закладах України.

Позиція прокурора як державного незалежного представника обвинувачення, виявилась не зовсім незалежною, а керованою по мобільному телефону, як зрозуміло з позицією відмовити у всіх клопотаннях сторони захисту.

За результатами розгляду цих клопотань позиція суду не відрізнилася від позиції прокурора, на що адвокат обвинуваченого на підставі Конституції та законів України, наполягала на порушеннях колегії суддів за головуванням судді Олександра Яковлева, при відмові у задоволенні клопотань.



Судова- правова реформа у дії!

#БердичівськийМіськрайоннийСуд #Нацполіція #Прокуратура
Поділиться в соціальних мережах: