Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

У Дніпрі прокурор та суддя гальмують справу щодо корупційних схем ФДМУ та ОДА з землями

У Дніпрі прокурор та суддя гальмують справу щодо корупційних схем ФДМУ та ОДА з землями - Корупціонер в Україні
23600
Прокурор Дніпропетровської обласної прокуратури виніс постанову, якою зупинив провадження відносно керівника РВ ФДМУ у по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях Ганни Миргородської. Під час проведення приватизації Державного Підприємства «ШОВКОРАДГОСП «ЩОРСЬКИЙ» земельна ділянка державної власності площею 131 га загубилася, а потім опинилася у власності зазначених бізнесменів.

Підчас слідства правоохоронцями були встановлені факти безпосередньої участі керівника РВ ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях Ганни Миргородської у махінаціях і крадіжці земель державної власності. Але з моменту вручення обвинувального акту Ганні Миргородській по теперішній час, голова ФДМУ Дмитро Сенниченко не відстороняє цього керівника від управління регіональним відділенням.

Наприкінці минулого року суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська Наталія Карягіна, яка призначена до розгляду справи відносно зловживання владою або службовим становищем, посадовцями ОДА та РВ ФДМУ у Дніпропетровській області, винесла ухвалу про повернення обвинувальних актів прокурору у зв`язку з його невідповідністю вимогам КПК України.

Так нещодавно процесуальний керівник у цій справі Дніпропетровської обласної прокуратури виносить постанову, у якій встановлює факт тяжкої хвороби і лікування у стаціонарі, підозрюваної Ганни Миргородської, виділяє кримінальне провадження відносно неї в окреме та зупиняє його у зв’язку з хворобою останньої.

На сьогодні маємо, не повернуті вкрадені землі у державну власність, натомість повернутий обвинувальний акт прокурору, який в свою чергу припиняє провадження відносно посадовця корупціонера.


#ФДМУ #ДніпропетровськаОбласнаПрокуратура #БабушкінськийРайоннийСудДніпропетровська #ДержавнеПідприэмство #ГаннаМиргородська #ДмитроСенниченко #приватизація #корупція
Поділиться в соціальних мережах: